We leven momenteel in moeilijke en onzekere tijden. De Coronacrisis en de maatregelen hebben impact op iedereen en op ieders leven. 

Gelukkig zien we ook hele mooie zaken: mensen die elkaar helpen, van boodschappen doen voor elkaar tot een kaartje sturen naar ouderen. Prachtig om te zien en wat geeft dat een goede hoop voor de toekomst! Als statenleden en bestuurders van GroenLinks Limburg willen we jullie veel sterkte wensen met deze stille dreigende situatie én heel veel solidariteit. Ook hopen we ten diepste dat het virus jullie en jullie dierbaren niet zal treffen. 

We zullen elkaar voorlopig niet zien. Echter, ook op afstand blijven we met elkaar GroenLinks. Zodra het kan zullen we kijken of een bijeenkomst voor de zomer nog mogelijk is. Anders zullen we vanwege de agenda's van diverse afdelingen elkaar weer zien op de ledenvergadering op de derde zaterdag van november.

Nogmaals, heel veel sterkte en gezondheid namens fractie en bestuur GroenLinks Limburg: Thea, Pepijn, Kathleen, Odin, Carla, Fahim, Lizette en Tim. Cees, Wim, Roel, Ron, Tim, Ali en Anita.