Arlan is 33 jaar, hij werd geboren in Heerlen en groeide op in Landgraaf. Daar volgde Arlan de HAVO aan het Eijkhagen College. Daarna maakte hij de opleiding HBO Rechten af aan de Hogeschool Zuyd. Hij woont nu in Hoensbroek met zijn vriendin en zoon. In mei verwachten zij de komst van hun dochter.

“ Iedereen is gelijk en iedereen mag meedoen. Deze woorden vind ik erg belangrijk. We moeten accepteren dat er verschillen zijn tussen mensen, maar deze verschillen mogen nooit leiden tot uitsluiting. ”

Arlan is momenteel werkzaam als Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling bij de Gemeente Voerendaal. Daarvoor heeft hij gewerkt bij een verzekeraar en het Openbaar Ministerie. Daarnaast is Arlan actief bij GroenLinks Heerlen als commissielid Economie, bestuur en financiën en als campagneleider.

Arlan staat op plek 5 van onze lijst: "Iedereen is gelijk en iedereen mag meedoen. Deze woorden vind ik erg belangrijk. We moeten accepteren dat er verschillen zijn tussen mensen, maar deze verschillen mogen nooit leiden tot uitsluiting. Daarnaast dient er meer oog te zijn voor natuur en klimaat. Het is belangrijk dat niet alleen wij en onze kinderen kunnen genieten van het moois dat onze provincie te bieden heeft, maar ook alle generaties daarna!"